Customer Experience

U bent onze bestaansreden

U, als klant maar ook als danser op een van onze dansvloeren bent onze bestaansreden.

Wij kunnen duizenden euro’s uitgeven aan marketing en publiciteit terwijl er niks sterker is dan een volle dansvloer, lachende mensen, handen in de lucht.

Wanneer u ons aanspreekt zijn we steeds bereid om u een (digitaal) business kaartje te geven en wat uitleg, zelfs een snelle check in de agenda is vaak mogelijk. Na het feest starten we we samen met u een volledige customer journey.

If you do build a great experience, customers tell each other about that. Word of mouth is essential.

Jeff Bezos

Inzet

Omdat wij die customer experience zo waardevol vinden, kan u rekenen op 100% inzet om uw feest naar ongekende hoogtes te brengen.

Met inzet alleen zullen we er soms niet komen. Uw favoriete DJ moet ook beschikbaar zijn. Het kan gebeuren dat vooraf aan onze customer journey of zelfs tijdens, uw DJ niet (meer) beschikbaar is. Hier zijn heel vaak goede redenen voor maar daar schiet u uiteraard niks mee op.

Wij laten niet graag mensen in de koude staan en maken ons sterk dat we alles in het werk stellen om u een waardig alternatief voor te stellen, binnen of buiten ons collectief.

Aanwezigheid

Als gevolg van een goeie voorbereiding is het materiaal op tijd geplaatst, t.t.z. nog voor dat uw genodigden toekomen en is uw DJ op tijd.

Tenzij expliciet anders werd overeengekomen is uw DJ heel de avond aanwezig tot het einde van het feest, zonder extra kosten of supplementen.

Tags