Escape the Grind

Escape the Grind

De terrassen zijn open! We mogen terug buiten komen en dat wil zeggen: Wij ook!

De ‘dansvloer’ zoals we die allemaal kennen is nog niet terug. Maar genieten van het gezelschap van vrienden, sfeer en goeie muziek, is absoluut een must. Iedereen wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Je zal ons dan ook her en der zien opduiken in een aantal verschillende formats : 100% live zonder camera’s, mixed of 100% digitaal.

 

  • 100% live op gelegenheden waar opnames of streaming niet gewenst zijn of gevraagd worden.
  • Mixed mode is de meest interessante voor zomerbars en horeca. Mensen krijgen thuis al een voorproefje van de sfeer als er live wordt uitgezonden of we leveren een leuke aftermovie af van het opgenomen materiaal.
  • 100% digitaal: vanuit een andere of aanpalende locatie worden beeld en klank doorgestuurd al dan niet toegankelijk voor niet-aanwezigen. Kortom het logische vervolg van de Zoom-party. We werken dit model ook uit als ‘kosten-delend’-concept voor clusters of groeperingen van locaties of venues.

De ‘Drunken Friday Sessions’ zijn er vooral om de thuisbeleving te versterken met ‘Escape the Grind’ komen we buiten. Binnen de geldende normen komen wij uw terras of buitenlounge (en binnenkort ook binnen) opfleuren met wat muziek.

Heb je zelf interesse om ons te boeken voor je terras, tuin, lounge, privé of openbaar, aarzel niet om ons te contacteren.

Luister via de mixcloud player: