Straffe Techniek

De artistieke prestatie

De dj komt bij u een 100% artistieke prestatie neerzetten. Hiervoor kan hij terugvallen op zijn muzikaal gevoel, zijn vermogen om uw genodigden in te schatten om de ultieme dansmoves van iedereen naar boven te brengen.

Om dit te bereiken zijn ook een aantal technische skills onontbeerlijk. Hij moet de opbouw van de gepeelde nummers goed kennen. Dit vraagt voorbereiding.

Het verhaal dat hij brengt moet muzikaal kloppen en kan geen grote haperingen vertonen, niet in tempo, niet in tonaliteit of in volume.  Dit vraagt een zekere techniciteit.

What’s good about being a dj is that you get to reinvent yourself every day.

Author unknown

Aparatuur en techniek

Met artistieke skills alleen komen we nergens. We willen een beleving aanbieden aan u en uw genodigden. Hiervoor hebben we soms vrij veel materiaal nodig.

Investeringen voor professioneel audio materiaal en kwaliteitsvolle dans- en sfeerverlichting zijn vaak aanzienlijk. Om die investeringen te kunnen blijven doen en dus kwaliteitsvol te kunnen blijven zal de DJ u hiervoor een prijs vragen.

Wanneer we beroep doen op een verhuurbedrijf hanteren zij een gelijkaardige redenering.

opbouw en afbouw

Het voorziene materiaal moet voorafgaand aan uw party worden geleverd, klaargezet, afgeregeld en getest.

Bij complexe installaties kan dit uren of soms dagen in beslag nemen. Vlotte afspraken met andere stakeholders van uw party zijn dan heel belangrijk.

Na uw feest moet de DJ zijn materiaal nog opruimen en wegvoeren. Hiervoor is er meestal een pak minder tijd nodig als bij de opbouw.

Tags