Veelgestelde Vragen

Waarom kiest u voor DJ4U?

Onze aanpak is persoonlijk. Voor elk evenement komen wij tot bij u om het verloop van de avond met u door te nemen. We nemen notities zodat we op een eventuele 2e afspraak hierop kunnen terugvallen. Op de avond zelf vormt dit voor de DJ een belangrijke leidraad.

Wij bieden kwaliteit. Onze muziekkennis reikt van de hits uit de jaren 60 en 70 tot vandaag. Met dit scala aan actieve muziekkennis zal de ‘bomma’ een even grote voldoening hebben als uw ‘tienerdochter’ na afloop van de avond.

Wij volgen niet de wensen van ons eigen ‘ego’ maar wel uw wensen. We hebben reeds verschillende Belgische top-dj’s met naam en faam zich zien ‘verslikken’ omdat ze niet inspeelden op de ‘vibe’ van hun publiek.


Welke zijn de prijzen?

Omdat elk evenement uniek is en zijn persoonlijke aanpak vraagt is er ook geen standaard prijs.

We werken steeds met een all-in formule. Dit wil zeggen dat u halfweg de avond niet moet beginnen rekenen hoeveel het verdere verloop u extra zal kosten.

Onze prestaties zijn A tot Z of vanaf de eerste genodigde tot de laatste danser op uw dansvloer.

Ook kilometervergoeding of brandstoftoeslagen worden niet supplementair aangerekend.


Garantie

Indien wij door ziekte of ongeval van onszelf of een van onze partners onze afspraken niet kunnen nakomen, zorgen wij kosteloos en met dezelfde kwaliteitsgarantie voor een evenwaardige vervanger.


Materiaal

Niets is vervelender als een sjieke zaal met oud of aftands uitziende luidsprekers, slecht weggewerkte kabels, slordig opgestelde apparatuur.

DJ4U komt steeds voor de dag met recente onbeschadigde toestellen. Kabels worden zo discreet mogelijk weggewerkt en de apparatuur wordt zo opgesteld dat zij keurig overgaan in de bestaande aankleding van zaal of locatie.

Hier wordt veel aandacht aan besteed.


Vergunningen

Wijzelf en onze partners hebben elk een ondernemingsnummer of zijn vertegenwoordiger van een volwaardige rechtspersoon.

We bezitten over de nodige licenties bij SABAM. U kan deze geloofsbrieven steeds opvragen.


Verzoeknummers

Niet alles kan op voorhand worden doorgenomen en op de avond zelf wil u of een van uw genodigden graag nog net dat nummer horen dat zo’n mooie herinneringen bij u opbrengt. Geen probleem, indien dit past in het natuurlijk verloop van de avond, wordt dit binnen de kortste keren gespeeld.

Delen :