DJ4u Francis

DJ Francis
DJ Francis aka DJ Richard

Een oudjaar uit lang vervlogen tijden, ik was bijna 16.

De DJ had last minute afgezegd. Verschillende huis-stereo’s, CD en LP collecties werden samen gebracht. Tegen de ochtend waren we niet alleen een jaar ouder maar hadden de gasten ook de geboorte van nieuw talent beleefd.

Niet lang daarna werd ik opgepikt door Marc en Lieven van Sound Express, het latere Artson uit Loppem en daarna Oostkamp. Zij stonden aan de wieg van de geboorte van DJ Richard.

Als ingenieursstudent koppelde ik het nuttige aan het aangename en deed pakken ervaring op in de evenementenwereld, niet alleen als DJ maar ook als geluidstechnicus. Zo speelde ik in de meest gerenommeerde Brugse en Gentse zaken uit die tijd en deed ik ook buitenlandse ervaringen op zoals bvb een aantal party’s op Expo Hannover 2000, Bose European Roadshow in Helsinki en Nottingham, enz.

Rond mijn 30ste ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in huwelijken, verjaardagsfeesten, studentenbals, bedrijfsevents, after-party’s van sport events ea. Ook live mixen van zangers en kleine bands behoort tot de mogelijkheden.

Een goeie voorbereiding, een persoonlijk gesprek met uw wensen als centraal thema, gecombineerd met mijn kennis en ervaring, zijn de sleutelbegrippen om uw avond tot een succes te brengen.

Delen :